Hét administratiebureau voor de particulier en zzp

Over Vesaro

Vesaro Administraties is een eenmanszaak en bestaat uit Robert Verbunt (41). Het bedrijf is opgericht op 1 februari 2009. Ik heb jarenlange ervaring in de administratieve wereld, en dan met name in de hypotheek- en verzekeringswereld. In mijn banen kwam ik regelmatig mensen tegen met administratieve problemen. Helaas was het dan niet mogelijk om deze mensen structureel bij te staan zodat ik vaak met een niet voldaan gevoel huiswaarts keerde.

Enige tijd geleden besloot ik dat ik het anders wilde doen. Veel mensen weten niet altijd hoe ze het best hun administratie kunnen ordenen, of ze dubbel verzekerd zijn, hoe ze hun belastingaangifte moeten invullen, op welke toeslagen ze recht hebben of ze vergeten telkens om hun abonnement van een maandblad op te zeggen.

Daarom staat Vesaro iedereen bij om hun administratieve probleem op te lossen. Van het opzeggen van een maandblad tot het ordenen van uw administratie welke al 6 jaar onaangeroerd in de kast ligt. Wij regelen het allemaal. Kijk bij Diensten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Wij werken vanuit huis in Almere. Vanuit deze centrale ligging kunnen wij gemakkelijk landelijk opereren. Neem vrijblijvend met ons op en wij nemen met u de mogelijkheden door.

Tijd voor Vesaro administraties

Contact

Telefoon: (036) 535 18 81
E-mail: info@vesaro.nl

Postadres

Vesaro Administraties
Postbus 30317
1303 AH Almere

Bezoekadres

Vesaro Administraties
Bataviastraat 2
1335 WG Almere

Overige gegevens

KvK: 61342963
BTW: NL854304411B01
IBAN: NL49INGB0006050968