Hét administratiebureau voor de particulier en zzp

Diensten

Administratie ordenen

Heeft u uw administratie van de laatste jaren in een schoenendoos gedaan en weet u niet meer waar u moet beginnen om het overzicht terug te krijgen? Wij maken uw volledige administratie helder en duidelijk. Wij stoppen alles in ordners en maken daarin gebruik van tabbladen. Alle door ons aangeschafte artikelen zijn voor u helemaal gratis.

Budgetteren

Weet u ook niet altijd waar uw geld blijft? Een begroting, een overzicht van al uw inkomsten en uitgaven, geeft inzicht in de manier waarop u uw inkomsten kunt besteden. Een begroting is altijd uniek. Iedereen maakt namelijk andere keuzes en vindt andere uitgaven belangrijk. Het is daarom goed om te budgetteren, daardoor krijgt u inzicht in uw inkomsten en uitgaven. Ook het plannen van uitgaven wordt dan makkelijker. Wij zorgen er voor dat u uw financiën helder op uw netvlies krijgt.

Aangifte Inkomsten Belasting

Wij helpen u met de jaarlijkse aangifte Inkomstenbelasting. Leuker kunnen we het voor u niet maken, wel makkelijker. U kunt de aangifte tot 5 jaar geleden door ons laten uitvoeren.

Aanvragen/wijzigen Voorlopige Teruggaaf

Voorlopige Teruggaaf (VT) is de maandelijkse teruggaaf van de Belastingdienst. Uw werkgever of uitkeringsinstantie houdt belasting in op uw loon, uitkering of pensioen. In sommige gevallen houdt uw werkgever meer belasting in dan op grond van uw persoonlijke situatie zou moeten. U betaalt bijvoorbeeld minder inkomstenbelasting (IB) wanneer u recht heeft op bepaalde heffingskortingen of aftrekposten (bijvoorbeeld als u een eigen woning heeft). U kunt het te veel betaalde bedrag achteraf terugkrijgen van de Belastingdienst, maar u kunt er ook voor kiezen om elke maand een deel terug te krijgen via de Voorlopige Teruggaaf.

Aanvragen DigiD

DigiD staat voor Digitale Identiteit en is een persoonlijke combinatie van een gebruikersnaam en een wachtwoord. Met een DigiD kunt u gebruikmaken van elektronische diensten van steeds meer overheidsinstellingen. Wij helpen u vanaf de aanvraag tot en met de uitleg voor het gebruik hiervan.

Update zorgverzekeringen, schadeverzekeringen, levensverzekeringen, hypotheek, pensioen e.d.

U sluit gedurende uw leven regelmatig verzekeringen af en af en toe ook nog een hypotheek. Maar weet u na een aantal jaren of u niet ergens dubbel bent verzekerd of dat u op een juiste manier bent verzekerd? Uw gezinssituatie verandert erg snel. Daarom kunt u door ons al uw verzekeringen laten bekijken middels de Update. Wij kijken of u op de juiste manier bent verzekerd en of het wellicht niet goedkoper kan.

Correspondentie verzorgen instanties

Bent u het niet eens met een belastingaanslag? Bent u boos op de gemeente omdat ze uw bouwvergunning hebben geweigerd? Als u niet weet hoe u uw brief het beste kunt verwoorden dan regelen wij dit voor u.

Sollicitatiebrief + CV updaten

Als u niet meer weet hoe u het best een sollicitatiebrief en Curriculum Vitae kunt maken of als u uw Curriculum Vitae moet updaten maar u weet niet hoe? Wij maken uw sollicitatiebrief en Curriculum Vitae volgens de laatste normen.

Opzegservice voor tijdschriften, energiemaatschappij e.d.

Als u net weer te laat bent met het opzeggen van dat ene tijdschrift wat u eigenlijk niet meer leest of u bent net te laat met het opzeggen van de energiemaatschappij? Wij laten u op tijd weten wanneer u moet opzeggen zodat u nooit meer te laat bent. Ook kunnen wij de hele opzegging voor u regelen.

Herinnering verlenging paspoort/rijbewijs e.d.

Een paspoort of rijbewijs hoeft u niet jaarlijks te verlengen. Daarom gebeurt het snel dat u te laat bent met het verlengen van zo’n belangrijk document. Wij houden voor u in de gaten wanneer u een officieel document zoals bijvoorbeeld een paspoort of rijbewijs moet verlengen.

Documenten digitaliseren

Het kan wel eens fijn zijn om uw belangrijkste documenten te bewaren op een USB stick. Denk bijvoorbeeld bij een brand of op vakantie. Wij verzorgen de digitalisering van uw belangrijkste documenten. De USB stick is voor u helemaal gratis.

Toeslagen verzorgen (kinderopvangtoeslag, zorgtoeslag, huurtoeslag e.d.)

Sinds enkele jaren heeft u in bepaalde gevallen recht op toeslagen van de Belastingdienst. Weet u niet of u recht heeft op bepaalde toeslagen? Wij gaan dit helemaal voor u uitzoeken. Verder zoeken wij ook nog uit of recht heeft op bepaalde subsidies. Wij zullen niets voor u laten liggen.

VvE beheer

Als u in een koopappartement woont dan heeft u te maken met een Vereniging van Eigenaren (VvE). Dit is wettelijk verplicht. Een VvE moet beheerd worden. Wij regelen het volledige administratieve beheer. Van de inschrijving bij de KvK tot aan de onderhoudsbegroting. Tevens verzorgen wij uitnodigingen voor de vergadering en zullen wij op een correcte manier de notulen verzorgen.

Tijd voor Vesaro administraties

Contact

Telefoon: (036) 535 18 81
E-mail: info@vesaro.nl

Postadres

Vesaro Administraties
Postbus 30317
1303 AH Almere

Bezoekadres

Vesaro Administraties
Bataviastraat 2
1335 WG Almere

Overige gegevens

KvK: 61342963
BTW: NL854304411B01
IBAN: NL49INGB0006050968