Hét administratiebureau voor de particulier en zzp

Disclaimer

Vesaro Administraties besteedt de grootst mogelijke zorg aan de inhoud van haar site. De verstrekte informatie op de site wordt zo actueel mogelijk bijgehouden. Toch kan het zijn dat de weergegeven informatie op de site niet (meer) geheel juist is. Het staat Vesaro Administraties vrij op elk gewenst moment wijzigingen aan te brengen. Vesaro Administraties kan geen garantie geven voor het door de bezoeker beoogde resultaat op basis van de in deze site verstrekte informatie. Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

Het is de bezoekers van deze site niet toegestaan verstrekte (auteursrechtelijk beschermde) informatie, producten of diensten zonder voorafgaande toestemming van Vesaro Administraties anders dan voor eigen gebruik op enige manier te vermenigvuldigen, te verspreiden of openbaar te maken.

Vesaro Administraties aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit of enigerlei verband houdt met gebruik van haar site en/of met de onmogelijkheid om haar site te kunnen raadplegen.

 

Tijd voor Vesaro administraties

Contact

Telefoon: (036) 535 18 81
E-mail: info@vesaro.nl

Postadres

Vesaro Administraties
Postbus 30317
1303 AH Almere

Bezoekadres

Vesaro Administraties
Bataviastraat 2
1335 WG Almere

Overige gegevens

KvK: 61342963
BTW: NL854304411B01
IBAN: NL49INGB0006050968